Becel, Healthy Fest en eRoutes helpen jullie met de voorbereiding!


Ga jij meewandelen met de Hartstocht, maar heb jij geen idee waar je moet beginnen met jouw voorbereiding? Carlos Lens en zijn mede-Healthy-experts staan voor jullie klaar! Elke twee weken nodigt Carlos een andere Healthy-expert uit, wie jou zal voorzien van diverse tips & tricks op het gebied van sport, mind en food. Deze tips zal je zowel ontvangen via de Hartstochtbuddy en zijn terug te vinden op deze pagina. Met deze tips kan jij je optimaal voorbereiden op de Hartstocht.
 
Carlos Lens weet als geen ander hoe je naar een doel toe moet werken en wat hier allemaal bij komt kijken. Met zijn ervaring als personal trainer van bekend Nederland, maker van trainingsprogramma’s en tv-programma host is Carlos een échte allround trainer. Hij motiveert, inspireert en helpt jou om deze wandeltocht succesvol uit te kunnen lopen. Wil je meer weten over Healthy Fest? Klik dan hier

Wandelschema's 
Gerard Nijboer is een voormalige Nederlandse marathonloper. Hij kreeg in Nederland grote bekendheid wegens het behalen van olympisch zilver en de Europese titel op de marathon. Verder is hij drievoudig Nederlands kampioen op de 25 km en drievoudig Nederlands kampioen op de marathon. Hij gaat namens eRoutes voor de Hartstocht wandelschema's maken, zodat jij zo voorbereid mogelijk aan de wandeltocht kan beginnen. Wil je meer weten over eRoutes? Klik dan hier.

Schrijf je snel in voor de Hartstocht en maak gebruik van de alle tips & tricks, alleen de deelnemers van de Hartstocht kunnen hier gebruik van maken. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen