Veelgestelde vragen Hartstocht vanuit huis 

Inschrijving

Tot wanneer kan ik inschrijven?
De ticket verkoop voor de Hartstocht vanuit huis sluit op 30 september. 
Ik wil mijn inschrijving annuleren, wat moet ik doen?
Wat jammer! Stuur een e-mail naar hartstocht@hartstichting.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06 83 12 39 75 zodat we jouw inschrijving kunnen annuleren.
Kan ik meerdere personen tegelijk inschrijven?
Het is zeker mogelijk om je met meerdere personen tegelijk in te schrijven. Dat kan direct bij inschrijving. Druk bij ticket op + voor het juiste aantal. 
Kan ik hetzelfde e-mailadres meerdere keren gebruiken?
Meerdere inschrijvingen op 1 emailadres kan, alleen moet je dan wel een unieke gebruikersnaam aanmaken voor per actiepagina.

Ticket

Wat kost een ticket?
Een ticket voor de Hartstocht vanuit huis kost 10 euro per deelnemer. Voor kinderen tot 12 jaar kost een ticket €2,50, hier is een speciaal kidsticket voor. Het is mogelijk om los een medaille te bestellen voor 5 euro tijdens jouw inschrijving of later via jouw dashboard.

Deelname

Is er een deelnemerslimiet?
Nee, voor de Hartstocht vanuit huis is er geen deelnemerslimiet. 
Kunnen kinderen meedoen?
Ja, zeker! Kinderen tot 12 jaar kunnen een kidsticket kopen van €2,50. Hiermee kunnen ze meelopen of meefietsen onder begeleiding van een volwassene.
Mag mijn hond meelopen?
Tuurlijk mag je jouw trouwe viervoeter meenemen.

Start- en finish

Waar is de start- en finishlocatie?
De start- en finishlocatie is vanuit jouw eigen voordeur of locatie naar keuze. Je bent vrij om zelf een route te selecteren, bijvoorbeeld op route.nl, via de fietsrouteplanner of met de eRoutes app.
Hoe laat sluit de finish?
We zijn op 30 september bereikbaar tot 17:00 via Whatsapp 06 83 12 39 75. Het is wel mogelijk om daarna nog te lopen of fietsen alleen zijn we niet meer bereikbaar. 

Route

Hoeveel kilometer ga ik lopen of fietsen 1 oktober?
De afstand bepaal je zelf. Maak je gebruik van de eRoutes app? Dan geef je in de app aan hoeveel kilometer je wilt lopen of fietsen. Dat kan tussen de 3 kilometer en 50 kilometer zitten. 

Merchandise

Hoe kan ik (alsnog) een medaille bestellen?
Een medaille kan je bij inschrijven bestellen of als je naar je dashboard gaat, daar kan je de medaille ook bestellen. De medaille wordt thuis gestuurd.
Hoe kan ik een t-shirt en pet (alsnog) bestellen?
Een t-shirt en pet kan je bij inschrijven bestellen of als je naar je dashboard gaat, kan je deze producten bestellen. Het gaat om een unisex t-shirt in verschillende maten. De prijs is inclusief verzendkosten.
Wanneer ontvang ik mijn gekochte t-shirt of pet?
Na bestelling ontvang je aan het begin van de volgende maand de gekochte producten op het door jou opgegeven adres.

Doneren & sponsoren

Moet ik bij deelname aan de Hartstocht vanuit huis sponsors werven?
Bij inschrijving krijgt iedereen een persoonlijke sponsorpagina om sponsors te werven. Dit is niet verplicht, wel wordt dit door ons enorm gestimuleerd om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor oplossingen om alle harten van Nederland gezond te houden. 
Wat zijn de transactiekosten bij een donatie?
De Hartstichting moet een afdracht betalen aan de partij die het doen van een donatie ‘regelt’ (transactiekosten). Bij een iDEAL betaling brengt (in ons geval) ABN-AMRO ons kosten in rekening en voor een donatie via creditcard is dit Paysquare.
De Hartstichting zou dus voor elke donatie ter support van een deelnemer, € 1,20 extra moeten betalen. Daarom vragen wij of de sponsor deze kosten zou willen betalen bij een donatie. Als je dit niet doet, betaalt de Hartstichting deze voor jou.
Helaas komen we dus niet onder deze transactiekosten uit.

Covid-19

Gaat de Hartstocht vanuit huis door?
De Hartstocht vanuit huis gaat door, maar houd je ten alle tijden aan de richtlijnen van het RIVM.
Mocht de Hartstocht vanuit huis niet doorgaan, wat gebeurt er dan met het sponsorgeld voor Hartstichting?
  Het sponsorgeld komt uiteraard goed terecht. We investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen.
  Ik heb sponsoracties gepland wat kan er doorgaan?
  Volg altijd de actuele richtlijnen van het RIVM op.

  Heb je een vraag die hier niet bij staat?

  Whatsapp ons

  Cookievoorkeuren

  Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

  Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

  Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen