Veelgestelde vragen Hartstocht strand

Inschrijving

Tot wanneer kan ik inschrijven?
De ticket verkoop sluit op 28 september.
Ik wil mijn inschrijving annuleren, wat moet ik doen?
Wat jammer! Stuur een e-mail naar hartstocht@hartstichting.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06 83 12 39 75 zodat we jouw inschrijving kunnen annuleren.
Kan ik meerdere personen tegelijk inschrijven?
Het is zeker mogelijk om je met meerdere personen tegelijk in te schrijven. Dat kan direct bij inschrijving. Druk bij ticket op + voor het juiste aantal. 
Kan ik hetzelfde e-mailadres meerdere keren gebruiken?
Meerdere inschrijvingen op 1 emailadres kan, alleen moet je dan wel een unieke gebruikersnaam aanmaken per actiepagina.

Ticket

Wat kost een ticket?
Een ticket voor de Hartstocht kost €25 per deelnemer. Voor kinderen tot 12 jaar kost een ticket €5 hier is een speciaal kidsticket voor. Het is mogelijk om los een medaille te bestellen voor €5 tijdens jouw inschrijving of later via jouw dashboard.
Wat houdt een familieticket in?
Bij een familieticket koop je twee tickets voor een volwassene en krijg je twee kidstickets gratis. Willen er meer kinderen meedoen, koop dan een los kidsticket van €5.

Deelname

Is er een deelnemerslimiet?
Er is een deelnemerslimiet van 5.000 deelnemers voor deze Hartstocht. Per startvak is er ook een maximum van 350 deelnemers die wij voor die specifieke tijd kunnen toelaten.
Mag mijn hond meelopen?
Tuurlijk mag je jouw trouwe viervoeter meenemen. Zorg er alleen wel voor dat het strand schoon blijft ;) In de duinen mogen honden aangelijnd meelopen.
 
Mag ik ook hardlopen tijdens de Hartstocht stand?
We moeten je wellicht teleurstellen, maar deze editie van de Hartstocht is alleen voor wandelaars. 

Start- en finish

Waar is de start- en finishlocatie?
Zowel de start als de finish vindt plaats in The Hague Beach Stadium aan het Scheveningse strand. Het adres is Strandweg 4, 2586 JK Den Haag (Scheveningen – op het strand).   
Hoe laat sluit de finish?
De finish op Scheveningen sluit om 17.00 uur.
 
Kan ik ergens mijn bagage achterlaten?
Het is helaas niet mogelijk om je bagage af te geven en bij de finish weer op te halen. Zorg er dus voor dat je een handzame rugzak meeneemt voor je spullen.   
Hoe laat moet ik mij melden bij de startlocatie?
Je starttijd vind je in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen nadat je een ticket hebt gekocht. We adviseren je om 30 minuten voor je starttijd aanwezig te zijn op Scheveningen.

Overnachten

Waar kan ik met korting overnachten?
Bij Inntel hotel kan je met 20% korting overnachten van 29 september t/m 2 oktober. Dit hotel bevindt zich vlak bij de start- en finish locatie. Via deze link kan je met de korting boeken.

Toiletten

Waar kan ik naar het toilet?
Wij zorgen natuurlijk voor voldoende toiletten op de start- en finishlocatie. Ook op de route worden enkele toiletten geplaatst.

Doneren & sponsoren

Moet ik bij deelname aan de Hartstocht sponsors werven?
Bij inschrijving krijgt iedereen een persoonlijke sponsorpagina om sponsors te werven. Dit is niet verplicht, wel wordt dit door ons gestimuleerd om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor oplossingen om alle harten van Nederland gezond te houden.
Wat zijn de transactiekosten bij een donatie?
De Hartstichting moet een afdracht betalen aan de partij die het doen van een donatie ‘regelt’ (transactiekosten). Bij een iDEAL betaling brengt (in ons geval) ABN-AMRO ons kosten in rekening en voor een donatie via creditcard is dit Paysquare.
De Hartstichting zou dus voor elke donatie ter support van een deelnemer, € 1,20 extra moeten betalen. Daarom vragen wij of de sponsor deze kosten zou willen betalen bij een donatie. Als je dit niet doet, betaalt de Hartstichting deze voor jou.
Helaas komen we dus niet onder deze transactiekosten uit.

Covid-19

Wat als de Hartstocht niet door kan gaan vanwege corona?
Als de besmettingscijfers weer oplopen kan het zijn dat er geen vergunning wordt verleend om een evenement te organiseren. In dat geval zullen wij een alternatief aanbieden waarbij iedereen mee kan lopen vanaf zijn eigen huis of locatie naar keuze. Het evenement gaat hoe dan ook door maar we adviseren wel om de richtlijnen van het RIVM te volgen.
Mocht de Hartstocht niet doorgaan, wat gebeurt er dan met het sponsorgeld voor de Hartstichting?
Het sponsorgeld komt uiteraard goed terecht. We investeren in onderzoek en innovatie op het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden wij het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen.

Heb je een vraag die hier niet bij staat?

Whatsapp ons

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen