HOE WERF IK SPONSORS?

Het belangrijkste doel van de Hartstocht is om veel geld op te halen voor het voorkomen dat je hartproblemen krijgt, er snellere hulp in een noodsituatie is en er betere behandelingen voor de meest voorkomende ziektes zijn. Wil je meer weten over de onderzoeken? Dat kan hier
Sponsors werven is niet verplicht, maar daar gaan we natuurlijk wel voor met alle deelnemers. Het is bovendien leuk en inspirerend om hier mee bezig te zijn en je deelname nog meer betekenis te geven. De Hartstichting is een geweldig doel dat veel mensen aanspreekt. Iedereen kent wel iemand met een hartprobleem. Sponsors zoeken gaat gelukkig gemakkelijker dan je denkt en je dwingt veel respect af in je omgeving.

Geen ervaring met sponsorwerving? Geen zorgen, wij steunen jou hierbij met allerlei tips en idee├źn!

Downloads

Inspiratie voor sponsoracties...

Organiseer je eigen online quizavond via skype, zoom of teams en vraag deelnemers een donatie te doen voor de Hartstichting.
Houd je ervan om de lekkerste baksels te maken? Verkoop deze dan en laat je sponsoren op de Hartstocht.
Ben je creatief? Maak dan zelf sieraden en verkoop deze, de opbrengt gaat vervolgens naar de Hartstichting. 
Ruim je zolder op en organiseer je eigen rommelmarkt of verkoop je spullen online. Het opgehaalde bedrag gaat naar de Hartstichting.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen