Sponsoren Hartstocht

Speciaal voor de deelnemers aan de Hartstocht van de Hartstichting stelt JamesWatch.nl voor het 1e sprintweekend de 2e prijs beschikbaar! De winnaar kan kiezen uit een prachtig Komono Harlow Cloud dameshorloge of een Komono Winston Regal Nato Marine herenhorloge t.w.v. 99,-. Plus nog eens een gratis Polar zonnebril, ook t.w.v.
99,-. JamesWatch.nl is dé webshop met horloges van de mooiste en toffe merken en selecteren heel zorgvuldig hun assortiment.
Als je via de site voor 17.00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis. Bevalt het toch niet? Dan kan je
de bestelling binnen 14 dagen retourneren. JamesWatch.nl draagt heel graag bij aan dit inventieve én
superleuke online Hartstocht event! En speciaal voor deelnemers aan de Hartstocht: bij aankoop van een horloge een gratis Polar zonnebril t.w.v. 99,- cadeau.
Landal GreenParks stelt 1 gratis weekend of midweekverblijf in een bungalow van Landal Green Parks ter beschikking. Een onvergetelijke ervaring in de natuur voor de winnaars van de 1e prijs van het eerste sprintweekend van 12 t/m 14 februari. 
De winnaars verblijven in een 6-persoonsaccommodatie in een van de geselecteerde parken. Alle Landal parken liggen midden in natuurgebieden van waaruit je zo een mooie wandeling of fietstocht kunt maken. Een groen verblijf is één van de ambities van Landal GreenParks. Samen met gasten, leveranciers, partners en medewerkers willen we de negatieve impact op het milieu reduceren tot uiteindelijk nul in 2030. Bent u nieuwsgierig naar een verblijf op één van de ruim 90 parken midden in de natuur? U vindt ze op www.landal.nl. Ontdek wat groen kan doen. Omdat ontspannen in de natuur ook past bij een gezonde leefstijl, ondersteunt Landal dit wandelevent. Want bewegen in de natuur draagt ook bij aan een gezond hart. 
Wrightsock is het merk voor dubbellaags anti-blaren sokken. Een sok bestaat uit een binnen- en buitensok. Deze zijn die op drie plaatsen met elkaar verweven. Zo worden wrijving, warmte en vocht verminderd en kan iedereen zonder blaren wandelen, sporten en genieten. 
Wrightsock stelt 3 paar Wrightsocks ter beschikking als 3e prijs voor het eerste sprintweekend van 12 t/m 14 februari.  Wrightsock ondersteunt graag de Hartstocht: bewegen draagt bij aan een gezond hart voor iedereen. 
Wandelmagazine_logo.pdf
Wandelmagazine is al meer dan 35 jaar hét wandeltijdschrift van Nederland. Van korte tot lange wandeltochten, van Nederland tot Europa, 
alle mooiste wandelgebieden komen aan bod. De prachtige sfeerimpressies en reportages sporen de nieuwsgierige wandelaar
aan zelf op pad te gaan en deze gebieden te ontdekken. Met aandacht voor landschap, natuur en cultuur.
Naast mooie beelden en inspirerende teksten, staat het magazine natuurlijk ook vol met praktische informatie over kaarten,
gidsen, accommodaties en vervoer. Als wandeltijdschrift ondersteunen we graag de missie van de Hartstichting ‘een gezond hart voor iedereen’.
Wandelen draagt bij aan een gezonde leefstijl en mede daarom dragen wij de Hartstocht een warm hart toe.
UNO sponsort, als vaste IT partner van de Hartstichting, dit jaar weer met veel enthousiasme de Hartstocht. UNO stelt als 1e prijs een Airpodpro, als 2e prijs een Airpod en als 3e prijs een JBL box ter beschikking voor de winnaars van het 2e sprintweekend in maart. Ook draagt UNO bij aan de powerbanks, die je als incentive ontvangt bij het behalen van €250,- aan sponsorgeld. Zo probeert UNO zoveel mogelijk mensen te ontzorgen tijdens het wandelen en kunnen ze goed voorbereid aan de Hartstocht starten. Als vaste IT partner van de Hartstichting, ontzorgt UNO ook de Hartstichting op IT gebied. Daar is UNO natuurlijk trots op! Wat doet UNO nou precies? UNO zorgt ervoor dat haar klanten slimmer en efficiënter kunnen samenwerken door optimaal ingerichte bedrijfsprocessen en applicaties. Zo richt UNO bedrijfsprocessen in met de nieuwste IT technologieën. Ook stippelt zij op een no-nonsense wijze de digitale roadmap voor haar klanten uit, zodat zij zorgeloos grip op de toekomst hebben en succesvol kunnen groeien. Benieuwd wat UNO ook voor jou kan doen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder www.uno.nl
Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen