Partners Hartstocht

Na een succesvolle editie in 2020 wordt dit jaar de Hartstocht op 10 april gehouden. In aanloop naar deze tocht geven we je, samen met onze partners en ambassadeurs, tips op het gebied van een hartgezonde leefstijl. Met als hoofdsponsor Becel en partners eRoutes, HealthyFest, Fitbit, MIC, KWBN & Rookvrije Generatie gaan we er weer een geslaagd event van maken.

Becel is dit jaar de hoofdsponsor van de Hartstocht. Samen met de Hartstichting zetten ze zich al jaren in voor een gezond hart voor iedereen. Samen ondernemen we activiteiten om gezond gedrag te stimuleren en mensen bewust te maken van een gezondere leefstijl. Wil je meer lezen over Becel? Dat kan via deze link. Meer lezen over Becel ProActiv? Dat kan via deze link.
eRoutes verzorgt dit jaar voor de Hartstocht de routes die de deelnemers gaan lopen tijdens de wandeltocht. Middels de eRoutes app worden 1 of meerdere routes gegenereerd per deelnemer, gebaseerd op de afstand die je gaat lopen en je locatie. Wil je meer lezen over eRoutes? Dat kan via deze link
Healthy Fest verzorgt op 10 april de enige echte Hartstocht radio. Ambassadeurs en ervaringsdeskundigen maken een  dagvullend programma met natuurlijk lekkere muziek. Het wordt een feestje om te luisteren.
Fitbit verzorgt deze Hartstocht de sprintactie van maart met mooie Fitbit-producten. Zo kunnen deelnemers tijdens hun wandelingen & trainingen het aantal kilometers, hun hartslag en voortgang bijhouden. Naast de mooie winactie loopt Fitbit ook de Hartstocht met een eigen team. Ben je benieuwd naar Fitbit? Lees meer informatie op deze pagina.
Mobile Interaction Company (MIC) verzorgt net als vorig jaar de communicatie met deelnemers in aanloop naar de Hartstocht. Via mobiele berichtjes worden deelnemers geïnspireerd met leuke en interessante podcasts waarmee ze zich kunnen voorbereiden op de tocht. Wil je meer lezen over MIC? Dat kan hier
Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) wil structureel bijdragen aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat wandelen als meest laagdrempelige en veelzijdige vorm van bewegen geschikt is voor iedereen. Daarom is het onze missie zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen via wandelen. Voldoende beweging verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Wij ondersteunen daarom vol enthousiasme de Hartstocht. Laat ons je inspireren en bezoek www.wandel.nl!
De beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ is een initiatief van de Hartstichting, KWF en het Longfonds. Met een groeiend aantal partijen en personen werken we toe naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Dat lukt als we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen komen rookvrij maken. Iedereen kan iets doen. Zo gaan we samen op weg naar een Rookvrije Generatie www.rookvrijegeneratie.nl

SamenGezond stimuleert een gezondere leefstijl. Met onze app helpen we mensen om meer te bewegen. Op SamenGezond.nl staan bovendien tips voor gezonder eten, minder stress, duurzaam afvallen en beter slapen. SamenGezond is een initiatief van Menzis, voor iedereen. Meer weten over SamenGezond? Kijk eens op SamenGezond.nl.
Zorg van de Zaak Netwerk (een netwerkorganisatie van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg, kraamzorg, leefstijl- en verslavingszorg) en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) hebben een meerjarige samenwerking afgesloten om dagelijks wandelen op de agenda te zetten binnen het bedrijfsleven. Wandelen tijdens de werkdag is belangrijk voor het voorkomen van psychische overbelasting. Veel gezondheidsklachten, zoals onder andere stress en burn-outklachten kunnen door wandelen voorkomen worden. Bovendien houdt dagelijks wandelen je ook fit, waardoor werknemers ook vitaal aan het werk kunnen blijven. De gezamenlijke ambitie is om structureel bij te dragen aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen