Vandaag is het zover

14 mei - wandelen of fietsen vanuit huis

LUISTER NU NAAR HARTSTOCHT RADIO

Vandaag doen een paar duizend deelnemers mee met de Hartstocht. Samen zetten zij zich in voor een hartgezonder Nederland. Luister vandaag tussen 9:00 en 16:00uur mee naar Hartstocht Radio. Kijk hieronder mee met de live uitzending vanuit de Westfield Mall of the Netherlands. Deelnemers kunnen tijdens het wandelen of fietsen meeluisteren via de eRoutes app.

Wil jij een plaatje aanvragen voor iemand die mee wandelt of mee fietst?
Wall of fame Hartstocht 

Speel mee met het spel 'Raad het geluid'

Geluidsfragment 2

Geluidsfragment 3

Geluidsfragment 4

Geluidsfragment 5

Weet jij het antwoord? Laat het ons weten via een appje. De winnaar komt live bij ons in de uitzending.

Zin in een Hartstocht op het strand?


We horen je denken ‘dat wil ik!’, maar hoe gaat het in zijn werk?
Het is eigenlijk heel simpel: je kiest voor een wandeling van 5, 10, 20 of 30 kilometer en trommelt vrienden of familie op om gezellig samen te lopen. Schrijf je in en meld je vervolgens op 1 oktober in het Beach Stadium op Scheveningen. Die locatie vormt het kloppende hart van jouw Hartstocht. De golvende zee, de prachtige duinen en de Scheveningse boulevard zijn deze dag het decor voor een onvergetelijke wandeling.

Kom in beweging voor je hart. Want door jouw deelname maak je impact.

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Ontvang je graag per e-mail tips over gezond leven, nieuws over acties & evenementen en het werk van de Hartstichting en hoe ik daaraan kan bijdragen? Vul dan hieronder je gegevens in

HARTSTOCHT

Wandel óf fiets mee op 14 mei!

Heel Nederland komt in beweging op 14 mei voor een gezond hart voor iedereen. Deze Hartstocht kan je wandelen óf fietsen. De afstand? Dat is helemaal aan jou. Kies simpelweg een mooie route uit vanaf jouw voordeur of andere startlocatie naar keuze. Dat mag met de eRoutes app, die op basis van jouw startlocatie en gewenste kilometers een mooie route voor je samenstelt. Luister mee naar Hartstocht Radio; een live radioprogramma vol mooie hartsverhalen en de lekkerste beweeg-beats. Speciaal voor alle supporters thuis of luister de uitzending terug om na te genieten van jouw Hartstocht. 

Met deze Hartstocht support je jouw hart en dat van een ander. Dus schrijf je in, laat je sponsoren en ga mee op Hartstocht!

Inschrijven 

Kom alvast in de sfeer voor 14 mei

Routes

Route info Ben je nieuwsgierig naar de route van de Hartstocht? Bekijk hieronder de routekaart en informatietekst van de desbetreffende afstand.

5 KM  10 KM  20 KM  30 KM 

Onze toppers

Top 3 deelnemers

Top 3 teams

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen