Doe mee aan de Hartstocht: loop voor een gezond hart voor iedereen

Wist jij dat je hart een spier is, die je met 30 minuten wandelen per dag al sterker maakt? De Hartstocht is dus ├ęcht iets voor jou & je hart!

Op zaterdag 2 oktober start en finish je bij The Hague Beach Stadium in Scheveningen, of loop jij je eigen Hartstocht vanuit huis of een locatie naar keuze. De routes van het LIVE evenement op Scheveningen (10, 20, 30 of 40 km) lopen over het strand en door de prachtige Hollandse duinen en worden aangegeven met signing (borden en vlaggen). In het beschermde natuurgebied wijzen vrijwilligers je de juiste weg en supporten jou om op de been te blijven. Ga jij voor de Hartstocht vanuit huis, dan bepaal je de afstand helemaal zelf. Of je nu 3 of 50 kilometer wil lopen, het is aan jou. De eRoutes app stelt op basis van jouw startlocatie en gewenste kilometers een mooie route voor je samen.
 
LIVE evenement Scheveningen
Tijdens jouw Hartstocht kom je langs verschillende posten waar je onthaald wordt door onze enthousiaste vrijwilligers. Je loopt door Nationaal Park Hollands Duin waarbij het zomaar mogelijk is dat je een Schotse Hooglander of een Koninkspaard spot. 
 
En of je tijdens de wandeling nu enkel wil genieten van het geruis van de zee en de schitterende natuur, of juist liever luistert naar de lekkerste wandel beats van Hartstocht Radio, het is aan jou. Het is jouw Hartstocht. 
 
Hartstocht vanuit huis
De eRoutes app toont de route voor jouw eigen Hartstocht. Je kiest jouw eigen vertrekpunt en afstand waardoor de eRoutes app voor jou persoonlijk een route maakt. Onderweg luister je naar de lekkerste wandel beats en mooie hartsverhalen van Hartstocht Radio.

Inschrijven

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Heb je nog vragen over de Hartstocht?

Whatsapp ons 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen