Doe mee aan de Hartstocht: loop voor een gezond hart voor iedereen

Wist jij dat je hart een spier is, die je met 30 minuten wandelen per dag sterker maakt? De Hartstocht is dus ├ęcht iets voor jou&je hart!

Op 2 of 3 oktober start en finish je bij The Hague Beach Stadium in Scheveningen. De routes van 10, 20, 30 of 40 km lopen over het strand en door de prachtige Hollandse duinen en worden aangegeven met signing (borden en vlaggen). In het beschermde natuurgebied wijzen vrijwilligers je de juiste weg en supporten jou om op de been te blijven.
Onderweg kom je langs verschillende posten waar je onthaald wordt door onze enthousiaste vrijwilligers. Je komt door Natura2000 gebied, beschermd duingebied, waarbij het mogelijk is dat je een Schotse Hooglander of Koninkspaard spot.
En of je tijdens de wandeling nu enkel wil genieten van het geruis van de zee en de schitterende natuur, of juist liever luistert naar de lekkerste wandel beats, het is aan jou. Het is jouw Hartstocht. 
Samen zetten we stappen naar een gezond hart voor iedereen!

Inschrijven

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Heb je nog vragen over de Hartstocht?
Whatsapp ons 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen