Waar draag je aan bij? 

Meedoen aan Hartstocht is meer dan alleen een wandel- of fietstocht. Lekker sportief bezig zijn is goed voor je eigen hart én dat van een ander. Ontdek waarom dat zo is en doe ook mee.


Goed voor je eigen hart 

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan Hartstocht ben je sportief bezig. Maar je brengt ook tijd door met mensen van wie je houdt, je maakt samen lol en kunt lekker bijpraten. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!
 

Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan Hartstocht kun je geld ophalen voor onderzoek. Laat je sponsoren of doe zelf een donatie voor onderzoek. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Ga mee op Hartstocht en kom in beweging voor jouw hart en dat van een ander! 

Wist je dat? 


Er dagelijks 101 mensen
overlijden aan hart- en vaatziekten

Er 650 ziekenhuisopnames
per dag zijn

Er 1.5 miljoen patienten zijn

Er 1 op de 4 vrouwen
overlijdt aan hart- en vaatziekten

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen