Healthy Fest

Healthy Fest heeft als doel Nederland een stukje gezonder maken, door gezond leuk te maken. Dat doet Healthy Fest op heel veel manieren. Door heel veel verschillende sporten en workouts, mind sessies en food concepten in festivalvorm te gieten tijdens Healthy Fest Weekend, door van een bepaalde sportrichting een waanzinnige beleving te maken op het strand tijdens Healthy Fest Hotel, maar bijvoorbeeld ook door van wandelen een unieke belevenis te maken tijdens the Healthy Academy Walk.
 
Healthy Fest is geen voorstander van een streng regime. Healthy Fest is niet van ‘moeten’, maar juist van plezier hebben en genieten; mensen inspireren en motiveren om in beweging te komen. Ieder op zijn eigen niveau, tempo en sport of beweging die past. Want een gezondere levensstijl werkt niet als het moet. Een gezondere levensstijl aannemen werkt alleen als het je leven leuker, fitter, mooier en beter maakt. Dat is waar wij voor gaan!
 
Een samenwerking met de Hartstocht van de Hartstichting is daarom een hele logische. Want tijdens de Hartstocht maken we, samen met de Hartstichting, van wandelen een unieke beleving. We coachen en inspireren je niet alleen in het traject er naartoe, maar tijdens de Hartstocht maken we je wandeling leuker en interessant met Hartstocht Radio. Leer meer over de werking van wandelen op je body en mind. Word gemotiveerd door je favoriete muziek en krijg een boost van aanmoedigingen van experts, ambassadeurs en je familie en vrienden. Healthy Fest loopt die dag met jullie mee, want Healthy Fest draagt de Hartstichting een warm hart toe!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen