Hartstocht, de stevigste wandeling
vanuit huis voor het hart

Maak jij graag een uitdagende wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander? Dan is de Hartstocht op zaterdag 3 oktober 2020 echt iets voor jou!
Kies jouw afstand van 5, 11, 20, 40 of 60 km en start & finish bij je eigen voordeur of een plek naar eigen keuze. De Hartstocht is een unieke, compleet verzorgde wandeling waar de route speciaal voor jou wordt gemaakt, je langs bijzondere plekken en natuur in jouw omgeving komt, virtueel stempels krijgt, online wordt aangemoedigd, luistert naar Hartstocht Radio en als held wordt onthaald bij de finish.
Voorafgaand aan de tocht helpen we je, samen met onze hoofdsponsor Becel en partners Healthy Fest, eRoutes, Fitbit en onze ambassadeurs, met tips op het gebied van training, voeding, mindfulness en natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor gezonde harten. Voor de dag zelf ontvang je ons starterspakket inclusief een speciaal aandenken.
Loop alleen, samen of in een virtueel team en maak met ons het verschil!

Dus daag jezelf en anderen uit en steun daarmee het Corona Harten Onderzoek van de Hartstichting. Schrijf je nu in, kies jouw afstand en maak op zaterdag 3 oktober de stevigste wandeling vanuit huis voor het hart.

Een kaartje kost 15 euro, daarmee:
  • Steun je levensreddend hartonderzoek
  • Ontvang je in aanloop naar 3 oktober heel veel tips via de digitale Hartstochtbuddy om er helemaal klaar voor te zijn 
  • Krijg je een speciaal voor jou gemaakte wandelroute via eRoutes
  • Krijg je het starterspakket thuisgestuurd, zodat je goed verzorgd op pad kunt
  • Maken we er een groot feest van op 3 oktober met Hartstocht Radio

De Hartstocht is een evenement van de Hartstichting en het alternatief voor de 11strandentocht die dit jaar vanwege het COVID-19 virus niet kan plaatsvinden.

Koop nu je ticket en loop mee voor een gezond hart voor iedereen.

Schrijf je in

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen