eRoutes

eRoutes: Dé wandel- & hardloop app voor routes
Ontdek overal ter wereld verrassende routes met eRoutes! Zet eenvoudig wandelroutes en hardlooproutes uit van jouw gewenste afstand vanaf elke locatie met de mobiele app of routeplanner. De mobiele app biedt verrassende routes en routegeleiding voor wandelaars en hardlopers. Selecteer je gewenste afstand en krijg verschillende ronde routes om uit te kiezen vanaf je huidige GPS locatie. Je wordt met beeld- en stemnavigatie gedurende de hele route over wandelvriendelijke wegen en paden geleid. Wil je aan je conditie werken? Maak dan gebruik van één van de verantwoorde trainingsschema’s variërend van 3 tot 50 kilometer.
 
Met de desktop routeplanner vind en plan je gemakkelijk jouw volgende hardloop- of wandelroute. Met de routeplanner oriënteer je alvast voor je wandeling van morgen, volgende week of bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres. De routeplanner zet namelijk looproutes voor je uit over de hele wereld. Jij bepaalt waar je wilt starten en kiest de afstand, de routeplanner doet de rest. Kies een van de voorgestelde routes en loop hem op de manier die bij jou past door hem te printen, downloaden of exporteren naar je sporthorloge of GPS apparaat.

Oprichter van eRoutes Edwin Kuipers: "Een paar jaar geleden overleefde ik een hartstilstand mede door een goede wandelconditie. Ik weet hoe belangrijk beweging en een goede gezondheid is en daarom support ik dit evenement enorm. Wij willen heel Nederland op een leuke, laagdrempelige manier laten bewegen en mooie plekken laten ontdekken"

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen