Samen in beweging tijdens de collecteweek

Dagelijks bewegen is één van de uitgangspunten voor een gezonde leefstijl. Door onder andere voldoende te bewegen zorg je goed voor je hart. En dat gaan we samen met heel Nederland doen tijdens de Hartstocht en collecteweek.

De collecte is het grootste beweegevenement van de Hartstichting. Jaarlijks wandelen 40.000 collectanten duizenden kilometers om van deur tot deur geld op te halen voor de Hartstichting. Een bijzondere prestatie die we vanaf dit jaar nog meer betekenis willen geven.
Dit doen we door als kick-off van de collecteweek een speciale Hartstocht te organiseren. Tijdens de Hartstocht komen collectanten, donateurs en wandelend Nederland massaal in beweging om geld op te halen voor een gezond hart voor iedereen! Gewoon vanuit je eigen voordeur. 
Collectanten
Als je collectant bent van de Hartstichting, krijg je binnenkort bericht over dit event. Al het geld dat je ophaalt tijdens de Hartstocht telt mee als startopbrengst in je collectebus! Laat je vrienden en familie jou sponseren tijdens de hartstocht en geef je collectebus een boost.
Met de collecteopbrengst kunnen wij ook in 2021 met honderden toponderzoekers werken aan oplossingen om elk hart gezond te houden.
Nog geen collectant?
Wil je naast het wandelen van de Hartstocht nog meer betekenen? Loop in de collecteweek net als 40.000 andere Hartstichting-collectanten de collecte. De opbrengst van de Hartstocht telt mee in de bus opbrengst van de collecte.
Met 2 uurtjes collecteren in je buurt, draag jij bij aan oplossingen om elk hart gezond te houden. 

Collecteer je mee? Meld je nu aan.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen