Becel

Hartstichting en Becel zetten zich samen al jaren in voor een gezond hart voor iedereen. Samen ondernemen we activiteiten om gezond gedrag te stimuleren en mensen bewust te maken van een gezondere leefstijl. Een gezonde leefstijl verkleint het risico op hart- en vaataandoeningen.
 
En ook in 2020 blijft Becel de Hartstichting steunen, door samen de Hartstocht te organiseren. Bewegen is goed voor het hart en het cholesterol. Wandel daarom op zaterdag 3 oktober mee met de Hartstocht, de stevigste wandeling vanuit huis voor het hart. Kies jouw afstand van 5, 11, 20, 40 of 60 km ontvang je starterspakket en start & finish bij je eigen voordeur of een plek naar je eigen keuze.

Ben je benieuwd naar wat Becel en hartgezondheid met elkaar te maken hebben? Of ben je op zoek naar manieren voor het verlagen van jouw cholesterol? Ga naar becel.com/nl-nlpro-activ.com/nl-nl of hartstichting.nl.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen