Hartstocht
& COVID-19

De stevigste wandeling vanuit huis voor het hart

3 oktober 2020

Meer info

272.380,50

Opgehaald

272.380,50

Opgehaald

18030

Donateurs

Wat een fantastische dag, maar helaas het zit erop 

We willen iedereen hartelijk bedanken die hebben meegelopen met de Hartstocht en daarmee de Hartstichting hebben gesteund. Met elkaar hebben we een fantastische bedrag opgehaald ! Daar zijn wij erg trots op. Dit bedrag hadden we uiteraard niet bij elkaar kunnen krijgen zonder al onze donateurs en deelnemers, bedankt! Met dit mooie bedrag financiert de Hartstichting het Corona Harten onderzoek.
We hebben nog een kleine verrassing, we gaan namelijk ook een Hartstocht in 2021 organiseren! Heb je interesse? Vul dan onderstaande gegevens in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Sfeerimpressie 3 oktober 


Bekijk hieronder de live uitzending terug van de Hartstocht Radio 

Finale & de cheque uitreiking

Dagprogramma 

Hartstichting zet zich in voor een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben, leven. Met de Hartstocht wandelen we 3 oktober geld bij elkaar voor hartonderzoek naar corona, en ander levensreddend hart- en vaatonderzoek. Dit jaar vanuit je eigen voordeur. 

Onze toppers

Top 3 deelnemers

Top 3 teams


Hoofdsponsor

Partners

Blijf op de hoogte over de editie van 2021

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen